Enligt önskan till Anonym

Läste kommentarerna nyligen och såg att vi fått en förfrågan om att skriva ett inlägg om hur det känns när en kille man trodde gillade en inte gör det och vad man ska göra. Tyckte det var en alldeles utmärkt idé då jag inte vill skriva om mitt toffleri just nu. Så här kommer det, ett litet brevsvar tillägnat Anonym men till för alla!

Kära Anonym,
Du ber oss skriva om vad man ska göra, när en kille inte gillar en som man trodde och när man mår skit över det. Det är svårt. Jag är ju ingen expert på kärlek eller betuttelse, men jag vet hur det känns för mig när sånt händer. Det känns precis som du säger skit, eftersom man fått förväntningar och dagdrömmar över alltihop. Och eftersom de kastas omkull och helt plötsligt inte kan stämma med verkligheten. Eftersom man fått en självsäkerhet och lycka över de känslor man tror att han har för en. Och eftersom självsäkerheten blir nertrampad och ihoptryckt när det visar sig att det inte stämmer. Jag tror inte man kan göra någonting åt det, man mår som man mår och det är en fas man måste igenom. Men jag tror att man kan göra vissa saker för att underlätta medans man tar sig igenom det. Till exempel kan man prata med sina vänner om det, man kan göra saker man gillar att göra. Och om man kan så är en bra idé att ta med sig en tjejkompis och gå ut på krogen och dansa tills fötterna blöder utan att bry sig om andra. Man kommer inse att det finns bättre killar som inser att du är värd alla känslor i världen. Men det brukar ta tid, åtminstone för mig.

Så jag har inget svar på vad man ska göra, bara vad man kan underlätta med. Ibland kan det vara skönt att veta vad som fick en att tro att han gillade en, och omständigheterna kring att han inte gör det. Men bara ibland.
Vet inte om det hjälpte, men du. Eller ni, alla som känner er träffade.
Ni är värda någon som ser att ni är värda alla känslor i världen.
/Redhead.



Ursäkter

Hola people!

Som ni ser ligger bloggen lite på is. Det här beror på att både jag och Redhead har gått och blivit mer eller mindre toffelifierade av två killar som det bara känns helt fel att skriva om. På grund av dem går det vilda dejtandet också segt, och det är ju trots allt det vår blogg går ut på.

Vi hör av oss när vi är ute i djungeln igen, kanske snarare än ni tror!

/Blondie

Blondie is back!



Oj, två händlserika veckor går fort! Jag hittade en riktigt good-looking medelhavskille med de där perfekta magmusklerna. Yummie!

Men, nu är det över, och jag kan stolt säga att jag lagt det bakom mig. Det var nog mer attraktion än känslor om vi säger så... Dessutom har killen jag mötte i Redheads trappuppgång fortsatt skicka söta sms till mig medans jag vart borta - och imorgon blir det utekväll deluxe med massa raggmöjligheter!

Skönt att vara hemma.

/Blondie

Seg uppdatering när Blondie saknas.



Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för denna sega uppdatering, ni ska se att allt blir bättre när Blondie är hemma. Ni har väl inte glömt hennes pågående flirt med Trappkillen?

För min del har det inte blivit så mycket dejtande denna vecka. Utgången i tisdags var underbart rolig, jag hade sms-kontakt med Drömdejtskillen. Men han låg hemma i en förkylning, så vi bestämde att vi ska höras när han är bättre. När torsdagen sedan kom och jag skulle gå till jobbet kändes det så trist med bristen på flirtande att jag tog vägen förbi mitt kaffeställe där jag pratade lite med Kafékillen. Vi bestämde också att jag skulle titta förbi när han slutade någon dag, så jag antar att det är en dejt.

På återseende, på måndag kommer Blondie hem!

/Redhead.

RSS 2.0