Bloggfrånvarande Blondie.


Nu är jag hemma hos Redhead efter en lyckad dejt med It. Guy. Idag blev det film och fika. Mysigt!

Imorgon reser jag bort igen (om inte Redhead lyckas kidnappa mig och kan håller mig hemma) så då blir det ännu mer bloggfrånvaro från min sida. Redhead kommer jag i alla fall kunna prata i telefon med nu, så hon kanske kan hålla er uppdaterad om exakt hur torrt mitt kärleksliv kommer vara på landet.

/Blondie

Dejt idag!

Aktiv är jag i alla fall. En endaste dag är jag hemma i the City - och då lyckas jag boka in en dejt. Med It. Guy såklart. Håll tummarna åt mig så att allt går bra!

/Blondie

Jag vill.



Jag vill gå ut och festa.

Jag vill ha den här klänningen (som såklart hittas på Asos.com).

Jag vill dejta It. Guy och skvallra med Redhead över en fika när jag vill.

Vill. Vill. Vill.

Tyvärr är allt det där svårt att göra utanför The City.

/Blondie

Solbrända, bikiniklädda italienskor.



Jag är tillbaka från resan, men bara för en dag. Imorgon bär det av söderut igen, men denna gång inte lika långt. Jag ska tillbringa ytterligare två långa veckor med familjen. Inget flirtande. Inget festande. Och värst av allt - inga kompisar (förutom bonnläpparna där nere, men de är inget att ha).

Idag ska jag träffa Italian Guy. Jag både längtar och fasar. Längtar - eftersom jag tror att jag börjar tycka om honom. Fasar - för åldersskillnaden. Snart åker han dessutom till Italian där han med stor sannolikhet kommer träffa många solbrända bikiniklädda italienskor som jag skrämmande nog känner mig hotad av.

Kan också meddela Redhead har kommit hem i ett stycke från Peace & Love som tur är. Stackarn måste dock jobba hela långa dagen idag, trots att hon inte har sovit många timmar på festivalen.

/Blondie

Ett livstecken fran MedelhavsBlondie



Det finns inga bokstaver med prickar over pa den har datorn.

Jag kanner mig sa bortskamd. Har sitter jag i ett varmt land vid Medelhavet pa en resa som manga av er sakert skulle offta er vanstra lillta for att fa aka pa, men anda kan jag inte sluta tanka pa hur harligt det vore att fa aka hem. Nu.

Det ar varmt och det enda jag gor pa dagarna ar att ata och sola. Later sakert inte helt fel, men jag har alldeles for mycket att tanka pa for att det ska fungera normalt. Italian Guy ar fortfarande gullig och smssar fina saker till mig trots de hoga smskostnaderna (ja, han ar medveten om att jag ar utomlands) men jag ar anda lite smatt stressad over vart mote pa mandag. Han ar trots allt fem ar aldre an mig, och alltsa fem ar mer erfaren.

Saknar Redhead ocksa, vi har sa mycket att prata om! Hoppas du har det bast pa festivalen!

/Blondie

Ett par dagars blogguppehåll.

Nu kommer det bli ett litet blogguppehåll.

Anledningen? Att Blondie är i Spanien och Redhead på festival.

Ses snart!

/Redhead.

Länge leve hoppet, men skippa besvikelsen.



En sak kan jag fundera på i evigheter. Hur ska man kunna hoppas men samtidigt inte bli besviken om det man hoppats på inte händer? För mig verkar det vara en omöjlig ekvation. Ingen lösning.

Igår återfick jag lite hopp om en flört som jag har. Men genast kommer förhoppningarna, och jag blir rädd för hur ledsen jag ska bli om det skiter sig.

Så hur ska man göra, hoppas eller inte?

/Redhead.

Festivaldejting



Jag skulle inte påstå att man med rätta kan kalla festivalens raggning för dejting. Men det är inte mindre uppskattat för det. Det kan vara precis vad man behöver, och det är det också för mig just nu. Ett par dagar där du får ragga hur du vill, när du vill och på vem du vill. Ingenting är förbjudet. Alla är lika skabbiga, och det finns musik i massor.
Här gäller inga regler, tio om dagen eller en. Ingen eller massor. Välj själv!

Jag är taggad, vad tror ni?

/Redhead.

Festivalplanering och funderingar

Det är vad jag ägnat mig åt. Jag har funderat mig blå och sedan övergått till att planera festivalen, eftersom det känns som någonting jag får ut mer av. Ikväll kommer ett festivalinlägg.

Vi saknar BLONDIE!

/Redhead.

Ber om ursäkt

Dålig uppdatering och dåligt med svar på kommentarer. Dessutom ett kryptiskt inlägg. Detta är vad jag ber om ursäkt för, jag ska bättra mig. Efter all hypning inför helgen visste jag inte riktigt vad jag skulle skriva. Men nu efter 12 timmars sömn så har jag bestämt mig för att inte skriva så mycket om det, trots dold identitet. Men en liten summary:
Det ligger ju någonting i luften där, men kanske är det för mycket som kan gå fel för att man ska våga. Jag vill att man ska kunna ta saker som de kommer, och göra det man vill. Inte behöva tänka för långt fram...

Så, det som händer framöver är att jag ska åka på festival. Vilket kanske är det absolut bästa för mig nu; en massa lösa flörtar där man verkligen bara gör vad man känner för i stunden! Mer om denna lite senare.
/Redhead.

PS. Blondie har det underbart i Spanien (det är många som undrat var hon är). Det är sol och hon solar för fullt verkar det som. Hon har dessutom agerat en utmärkt vän och rådgivare åt mig i svaga stunder under helgen! DS.

Gör aldrig någonting med familjens bästisar.



Ett hett råd. Det leder bara till krångel och trötta hjärtan.

/Redhead.

Bye, bye - from Blondie.



Imorgon ska jag upp i ottan för att ta flygplanet mot Medelhavet där jag ska lata mig, sola,  och fundera på mina känslor för Italian guy. Ska bli härligt, samtidigt som det känns jobbigt att åka ifrån både Redhead och Italian guy nu när så mycket händer.

Uppdateringen från min sida kan därför bli krass, eftersom jag inte har någon aning om hur datorläget är där borta. Men, jag lovar att jag ska göra mitt bästa för att uppdatera er om mina äventyr! Sen får vi ju inte glömma att Redhead faktiskt är kvar i Svea rike hela tiden bara för att blogga för er...

Och så resultaten av underklädestipsen: Jonna höll med om att Hanky's är underbara, så de kan man ju helt enkelt inte ge upp helt och hållet. Isabella tipsade också om Gina Tricots nyinkomna trosor som tydligen skulle vara riktigt smickrande och snygga - ska kolla in dem så fort jag kommer tillbaka till The City!

/Blondie

Jakten på underbara underkläder!


Det är dyrt att gå längre än första dejten med killar. Eftersom mitt kärleksliv har varit ersatt med skolböcker och så gott som dött hela året regerar fula (tråkiga, gamla, inte ens bekväma) bomullstrosor i min byrå. Nu när jag och Redhead har börjat vårt nya liv ska jag se till att råda bot på detta - inte bara för killens skulle utan även för min egen. Känner jag mig snygg och piffad växer också självförtroendet.

Favoritmärket just nu är Hanky Pankys söta, men ändå sexiga, underkläder. Tyvärr misshandlar de ekonomin rejält, så jag är på jakt efter ett ytterligare alternativ som är lite mer skonsamt för plånboken. Någon som har något tips? (Publicerar era tips i bloggen om jag får några bra).

/Blondie

En natt till i väntan.

http://ruralvotes.com/thefield/wp-content/uploads/2007/12/waiting.jpg


Av rubriken att tyda förstår ni nog att jag inte kommer åka till midsommarfirandet förrän imorgon.

/Redhead.

För en gångs skull vill jag inte resa bort

Ringde Italian guy imorse och pratade lite. Jag berättade att vi inte kommer kunna ses någonting innan jag åker iväg på min resa, och det känns riktigt tråkigt. Hur fel kan man planera en resa? Jag vill ju vara hemma NU! Redhead behöver mig och jag har hittat en kille som jag inte vill vänta med att dejta mer.


Telefonräkningen efter resan kommer inte bli rolig, det säger jag bara.

/Blondie

Nästa äventyr?

http://www.sandviken.se/images/18.195dd5bf9174c73697fff7224/aventyr.jpg

Det är hög tid att ladda upp inför nästa äventyr, vilket jag har gjort genom att inte kunna sova. Denna killen betyder lite mer för mig än 28-åringen, men jag har inte träffat honom på nästan ett år. Därför finns ju risken att det inte alls känns på samma sätt nu. Vi har träffats många gånger, men aldrig på annat än fest och vi har pratat om varandra med våra gemensamma bekanta. Nu kan det bli lite kruxigt, sist jag träffade honom var på en fest och vi sov tillsammans. Nästa morgon ringde en släkting och var tvungen att hämta honom till en sammankomst, 45 minuter senare! Det fanns alltså ingen tid till mys eller antydningar till om detta betydde något. Nu har han varit utomlands i ett år och det är dags att ses igen.

Kommer jag falla tillbaka i samma känsla eller är det försent?

/Redhead.

SPAing.



Har precis gått upp och ska börja min dag med att göra allt för att känna mig fräsch och frisk. Det är dags för den lilla hemmaspastund som jag skrev att jag skulle ha häromdagen. Men först frukost!
Efter det skriver jag ett litet inlägg om det nästa äventyret.

/Redhead.

Redo för en morgondag?

Ännu är det oklart om mitt nästa äventyr kommer börja imorgon eller på fredag. Det är dock helt klart att det kommer bli av, om inget oförutsett och chockande sker. Jag tänkte att jag ger er en kort redovisning för vad det är för äventyr imorgon bitti. Vissa har säkert läst om mitt Pinsamma Möte.

Vidare imorgon!

/Redhead.

Bitchen är här!



Jag är en riktig bitch. När jag skickat iväg ett sms där jag förklarat att jag skaffat andra planer fick jag ett snopet sms tillbaka. "Men jag har haft så fullt upp på jobbet idag...". Där har vi anledningen till varför han inte hörde av sig. I vilket fall som helst så gör det mig inte så mycket. Jag är ju uppenbarligen inte så intresserad.

/Redhead.

Farligt, farligt...



Sitter vid en väldigt oskyddad dator just nu, och det känns riktigt riskabelt att blogga. Det finns ju flera anledningar till att jag och Redhead har valt att skriva under skyddade identiteter, så att röja dem vore dumt. Men vad riskerar man inte för er läsare?

Med risk för förvirring tänkte jag bara meddela att min dejt behöver ett namn här på bloggen. "Dejten" eller "Tvåan" är för luddigt, och jag misstänker att jag ofta gör er förvirrade. Därför ska han nu få gå under namnet "Italian guy" - som jag och Redhead så fint kallar honom i våra interna samtal. Italian guy är alltså den kille som jag nu har varit på två dejter med, som fortfarande ringer och pratar gulligt med mig, som ger mig kommentarer som höjer mitt självförtroende flera snäpp och som det känns bra att vara nära.

Grädde på moset: han är halvitalienare. Yummie.

/Blondie

Nu ska han...

NI SOM INTE LÄST FÖRRA INLÄGGET, GÖR DET FÖRST. DETTA ÄR UPPLÖSNINGEN PÅ EN SPÄNNANDE HISTORIA.



Nu, har 28-åringen, the old man, fått smaka på foten. Jag har officiellt (och inofficiellt) dissat honom. Att han väntar med att höra av sig till ett par timmar innan vi absolut måste ses, det känns inte helt okej. Ibland tror jag det kan vara bra att våga vara kräsen, hade han varit en kille som jag verkligen hade velat träffa igen så hade deadlinen aldrig satts. Vi har setts en kvart mitt i natten på en klubb, och detta var över en månad sen. Det finns bättre killar att slösa min tid på.

Nu känns det underbart att veta att jag ska gå på restaurang och äta sushi med en gammal vän och bara njuta. Matchen ska dock ses i Kungsträdgården, där 28-åringen möjligen kan vara. Så jag får hålla utkik och gömma mig.

/Redhead.

2 minuter kvar, andra planer redan klara!

17:58: Om två minuter är den deadline jag själv satt upp ute. Klockan är 17.58 och dejten har ännu inte hört av sig. Vet inte om han ser det som att vi redan har bestämt, eller som att jag dissade då jag inte svarade på sms:et utan frågor igår. Och jag vet inte heller om jag ska ta frånvaron av kontakt som brist på intresse från hans sida eller som avslappning.
17:59: Nu kommer ni trilla av stolen, klockan 17:59 piper min telefon sina två vanliga sms-pip. Och vem är det ifrån tror ni? Självklart, en minut innan deadline när jag redan har börjat fantisera om hur jag och en vän ska ladda upp (så att jag är fräsch imorgon), då sms:ar han. Fan.

Vilket ska bli mitt nästa steg?

/Redhead.

Han har ringt!



Han har ringt!

Fick ett gulligt telefonsamtal från Tvåan idag. Vi pratade på om vi hade haft det sen sist och det kändes precis så avslappnat som jag hade hoppats. Så typiskt att jag ska åka iväg nu när jag träffar någon bra. Som tur är verkade han väldigt för att träffas så fort jag kom hem igen.

Så nu är jag glad. Imorgon ska jag ringa honom igen och höra om vi hinner med en spontandejt imorgon innan jag åker. Hoppas!

/Blondie

Dejten har ännu inte hört av sig



Igårkväll fick jag ett kryptiskt sms där 28-åringen sa att vi skulle hoppas på bra väder. Ingenting mer. Idag: telefonen har ännu inte tagit emot något sms från en äldre man. Detta känns sådär, en tjej som jag vill ju gärna att han ska ge mig planer och berätta vad som ska hända. Särskilt som det är han som är den äldre i detta sammanhang.

På grund av bristande intresse (och rädsla för hans ålder) så tänker jag låta honom vara den som drar i trådarna inför dejten. Hör han inte av sig innan 18.00 så skaffar jag mig egna planer.

Så hur ska han ha det? Dejt eller inte?

/Redhead.

Snart åker Blondie till Medelhavet!



Onsdag idag. Onsdag som i dejt för Redhead och som i "hoppas-han-ringer-idag-dag" för Blondie. Dagen till ära ska vi träffas, så att vi kan babbla på om alla våra orosmoment och stötta varandra. Dessutom kommer det vara sista gången vi ses innan jag åker iväg på min 9-dagar långa resa. NIO DAGAR. Hur ska vi klara oss? Jag är Redheadberoende!

När jag är borta kommer jag som ni kanske klurat ut inte kunna blogga lika flitigt som jag så gärna vill. Men jag ska göra mitt bästa. Tro mig - så fort jag ser en spansk dator med internetuppkoppling där ingen känner igen mig tillräckligt för att röja min identitet ska jag kasta mig in på bloggen och skriva.

/Blondie

"Lugnet" återkommer.

Jag tror att jag kanske sympati-PMSar med Blondie. Det är därför jag har varit så sjukligt instabil enda sen igår. Men nu är jag på banan igen (för nu) och börjar nästan se fram emot pinsamheten i att träffa 28-åringen imorgon. I am ready for it! Ser ni, jag har redan börjat träna engelska (han pratar ju inte svenska särskilt mycket, han är från Latinamerika).

Nu ska jag måla naglarna!

/Redhead.

Moulin Rouge



Dejten har fortfarande inte hört av sig. Jag har fortfarande inte hört av mig till honom. Jag vill att det förstnämnda ska hända. Snart.

Tills vidare försöker jag bry mig om andra kärleksbekymmer - som de i Moulin Rouge. Herrejisses vilken fin film det är!

/Blondie

Chokladpraliner.



Nu sitter jag i min stora, mysiga soffa med ett gäng chokladpraliner som jag fick med mig från den premiär jag jobbade på igår. Gott som tusan, det enda som fattas just nu är en stor kopp chaite, orkar jag gå till köket och fixa det?

Dejten har inte hört av sig sen vi sågs sist. Jag vet, jag har ju inte hört av mig heller, men det vore så skönt om det vore han som gjorde det först. Som en bekräftelse. Ujuj, bäst att jag slutar nu, annars kommer ännu mer PMS-svammel.

/Blondie

Varför?

http://adactio.com/sxsw05/images/why.jpg

Jag var ute på en promenad under mitt paraply idag. Och helt plötsligt är det någonting jag kommer på. Han är TIO år äldre. Tio som i att han var 18 när jag var 8. Tio som i en lika stor skillnad som mig och en åttaåring. Jag tänker mig ju inte att detta ska leda till en andra dejt, så kan någon påminna mig om varför jag gör detta?

/Redhead.

Känslomässigt instabil.



Jag har gått runt hela morgonen och varit mer eller mindre känslomässigt instabil. Syster har fått höra en hel del taskiga saker som hon egentligen inte förtjänar, och jag grubblar mer än jag borde över mig och min dejt. Orsaken? PMS. Inte alltid lätt att vara tjej alltså.

Nu ska jag försöka komma på andra tankar med lite jobb. Taggad? Nej.

/Blondie

Klädproblem gånger 3



Så, nu behöver jag alltså känna mig snygg i tre dygn. Två av dessa bör verkligen vara HELA dygn ifall att, så snygga underkläder är redan avcheckat. Som tur var mitt minsta problem. Så nu är problemet tre dagsoutfiter, två ska vara avslappnat casual och en ska vara varmt klädd men ändå midsommarsnygg.

Vilka tre outfiter skulle ni sätta ihop?

/Redhead.

Vad är felet med honom?



Okej, jag stannade väl ganska mycket längre med dejten igår än jag hade planerat. Efter en fika tog vi oss till ett lite mer avskilt ställe vid vattnet där vi pratade och myste ändå in till sena eftermiddagen.

Allt är så bra med den här dejten att jag nu undrar det man inte ska undra. Vad är det för fel med honom egentligen? Han är så trevlig, mysig och verkar faktiskt tycka om mig - kan det vara så?

/Blondie

Pepp är lika med Sex and the City.



Jag försöker peppa inför morgondagens dejt och har hittills sett sex avsnitt av Sex and the City, men inte gjort något hemmaspa. Sex and the City är den ultimata avslappningen, den serien verkar ju ha allt. En kaffe är vad jag skulle behöva nu. En kaffe för att lugna mina nerver som säger:
 
VAD SKA JAG HA PÅ MIG?

/Redhead.

Ingen återvändo på riktigt.

http://www.excellent.se/sms_blue.jpg

Fick nyss ett morgonsms från 28-åringen. Han håller på att försöka boka någonting till fotbollsmatchen.
Nu finns det ingen återvändo, dejten är på onsdag.

/Redhead.

Dränka sina sorger?



 
Trots att jag är så nervös inför mötet på torsdag och fredag, så känns det bra att jag kan gå ut och träffa andra på krogen om det skulle skita sig. Uppenbarligen betyder den här killen lite mer för mig och jag hoppas på honom. Men om det inte fungerar, så är ju min nya och kära hobby att gå ut. Att gå ut och dansa fötterna av sig till killarnas förtjusning och träffa en massa människor. Kärlekslivet har gått i en spikrak kurva uppåt sen min och Blondies utedebut! Frågan är bara hur utelivet ska fungera utan Blondie, jag fruktar att utforska det.

Hur ska jag kunna dansa bort sorgerna utan Blondie?

/Redhead.

Dags att förbereda kroppen?



Idag har jag suttit på en parkbänk inne i stan med en vän. Nervositeten kom smygandes och rotade sig i min mage. Jag har nu konstaterat att det lär bli ett 2-3 dygns sömnuppehåll för mig. Först på grund av nervositet för det pinsamma mötet och sedan på grund av fest och förhoppningsvis pojke. Vi kan ju hoppas att det blir av en bra sort. Som i den sorten där man hålls vaken hela natten och aldrig vill somna. Därför bör jag nog börja förbereda kroppen genom att sova mycket och också köra minispa. Dags att fräscha till sig och ta hand om kroppen igen. Imorgon blir det fötter och händer.

Vad tror ni, bra sömnuppehåll eller dåligt?

/Redhead.

Inget ska hända före resan.



Har pratat med min dejt nu, och vi har bestämt mötestiderna för idag. Jag har fått känslan av att det är en sak han vill att vi ska hinna göra innan jag åker iväg på min långresa, och mina misstankar stärktes när han idag föreslog att vi skulle "fika" hemma hos honom istället för på ett café. Jag vet inte vad det är, men med den här killen vill jag faktiskt avvakta. Det är trots allt bara andra gången vi ses själva, och det känns helt enkelt för tidigt.

Dessutom kommer min kropp vara mycket finare och mer solbränd efter resan. Sådeså.

/Blondie

Tråd nr. 2

http://a.abcnews.com/images/Health/is_shy_070824_ms.jpg

Nu finns det ingen återvändo. Jag tog till mig era åsikter om 28-åringen, och bestämde mig sedan för att: Jag har egentligen inget att förlora. Så om han svarar på sms:et nu, så finns ingen återvändo från den dejten. Fast egentligen tror jag att det är bra att jag får någonting annat att vara nervös för än det som kanske händer dagen efter. Och det för oss in på Tråd nr. 2.

Nu vankas Pinsamt möte nr. 2, det kommer närmare och närmare. Och eftersom detta är någonting jag tycker är extremt läskigt (men ändå kittlande kul) så kan jag hellre koncentrera mig på ett möte jag inte bryr mig lika mycket om dagen innan.

/Redhead.

Jag kommer också sakna teamet!



Åh, jag kommer också sakna det Blondie! Vi måste hålla ut, under dessa tre veckor ska jag försöka nästla mig in i någonting som kommer vara väldigt trivsamt. (Har inte bestämt mig för om det ska vara hos killen, eller på alla roliga klubbar eller kanske både och.) Och sen när du kommer hem ska vi leva livet!

/Redhead.

Jag kommer sakna teamet!



Jag och Redhead är ett riktigt bra team. Utekvällarna blir alltid lyckade då vi alltid kommer hem med en känsla av att varit de bästa på dansgolvet. Morgonen efter unnar vi oss en stor och god frukost i form av hemmagjorda scones eller nybakade baguetter - med en massa kaffe, te och marmelad till såklart.

Just nu skulle det inte allt kännas fel att ha en sån frukost, har ni tänkt på vad tråkigt det är att äta frukost ensam egentligen?

Tanken på att jag snart reser till Spanien och kommer vara borta från både utekvällar och frukostar med Redhead i tre veckor är jättetråkig. Hur ska jag klara mig? Jag kommer bli tråkig!

/Blondie
 

Kom igen solen!



Snälla, håll tummarna för att det blir soligt idag! För min och tvåans andra dejt vore det ju perfekt att bara vara utomhus i stan, kanske fika eller äta glass. Om solen väljer att gömma sig finns ju chansen att tvåan föreslår att jag ska hem till honom igen, och efter en natts sömn och funderande vet jag att det inte kommer bli bra.

/Blondie

Uttjatat dilemma: 28-åring tillbaka.

http://jibbering.com/imgs/man.2.jpg

Nu ni. Nu är det dags att en gång för alla bestämma om vi ska låta 28-åringen få en chans eller inte. Så jag tänkte att jag behöver er hjälp lite. Vi skulle isåfall se matchen på onsdag tillsammans någonstans, vilket jag tycker skulle kunna vara en rätt rolig och avslappnad dejt. Här har vi lite plus och minus.

Plus:
+ Han är rolig, eller iallafall av den kontakt vi haft hittills.
+ Det är en kul grej att göra. Roligt att umgås med nytt folk.
+ Han kanske kan lära mig mer spanska.
+ Han kanske är en mogen gentleman som behandlar flickor som prinsessor.

Minus:
- Han är ganska precis 10 år äldre än mig.
- Han är inte riktigt min "stil".
- Han kan göra obekväma närmanden.
- Han kanske inte är en mogen gentleman som behandlar flickor som prinsessor.

Så vad tycker ni, ska jag ge det en chans eller inte?

/Redhead.

En härligt förutsägbar söndagskväll.



När jag kom hem visade det sig att min snälla mamma hade hyrt en film till mig - en härligt förutsägbar en. Det är sånt där som många killar aldrig förstår, ibland vill man faktiskt bara ha en film att slötitta på med glass och godis som enda sällskap. Den behöver inte vara djup, revolutionerande eller våldsam - bara något att vila ögonen på.

Vad hittar ni på denna söndagskväll?

/Blondie

Inte än, tvåan...



Skulle ju egentligen träffat tvåan idag, men jobbet kom ivägen. Istället föreslog han att jag skulle titta förbi honom ikväll. Ahh! På andra dejten? Jag drog mig lite försiktigt ut med en vit lögn. Att vara helt ensam med en 5 år äldre man på kvällen kan få ett osäkert slut, något som jag inte är säker på om jag vill utsätta mig för riktigt än.

Gårdagens utgång var, precis som Redhead sa, riktigt lyckad. Vi dansade och sjöng, och killarna verkade som galna för att få dansa och pussas med oss i vårt lilla gäng. Tyvärr för dem kände vi bara för en egoistisk danskväll så de fick gå hem besvikna. Nu är jag trött som bara den så resten av dagen kommer spenderas i soffan med TVn och en godispåse.

/Blondie

Fint jobbarväder... not!



Efter en riktig kanonutekväll igår då vi nästan dansade tills fötterna blödde, så är det fint väder idag. Äntligen!
Synd bara att både jag och Blondie ska jobba...

/Redhead.

Ikväll ska vi dansa fötterna av oss!


De två bästa sakerna med att gå ut på krogen är att få dansa hela natten lång och träffa nya roliga människor - något både jag och Redhead hoppas få mycket av ikväll. Dagen till ära har jag till och med några av de bekvämaste skor jag kunde hitta hemma i garderoben bara för att kunna dansa ohämmat.

Vad tycker du är det bästa med fester?

/Blondie

Vi super inte på tomma magar, ikväll...



Nu är våra godigoda hemmagjorda hamburgare klara! Vi ska ladda våra magar för intag av alkohol och en massa dans, så därför äter vi middag medans vi tittar på landslaget som motionerar. Vad kan vara bättre än att titta på andra som jobbar och själv njuta av maten?!

Rapport senare!

/Redhead.

Andra dejten.


Ja, troligen kommer det ju bli en andra dejt för mig och tvåan, vilket jag inte alls har något emot. Tvärt om. MEN. Vad ska vi hitta på? Picknick har vi ju redan haft. Promenad känns lite för "första dejten-igt" och bio kanske inte är tillräckligt socialt...

Har du något tips på vad man kan göra på andra dejten?

/Blondie

Tyvärr inte kvällens klänning...



Om den här klänningen fanns i min garderob skulle jag inte ha några problem med att ha på mig den till kvällens utgång. Söt och annorlunda, det gillar jag. Tyvärr kan nog inte www.asos.com skicka hem den till mig tills ikväll. Attans!

/Blondie

Heja Sverige!



Stackars Redhead som måste jobba idag. Egentligen borde jag ju också göra det, eftersom en plånbok utan regelbunden påfyllning inte trivs så bra med kroglivet. Pengarna bara flyger iväg på inträden, garderobsavgifter och drinkar.

Denna lördagens utekväll börjar med middag och fotbollstittande hemma hos Redhead herself. Mysigt! Vi hoppas självklart på att det går bra för Sverige så att stämningen på krogen kommer vara på topp sen.

/Blondie

Skaffa pengar för att gå ut.

http://www.ivt.se/images/debatt/pengar.jpg


Jag ser det som en investering i livsstilen, men denna morgon känns det väldigt tungt att gå och jobba. Kanske kan det bero på att jag varit soffliggare i två dagar nu. Eller så beror det på att jobb oftast förknippas så i vilket fall.

Jag laddar.

/Redhead.

Nagellack är ett måste för Blondie!



Imorgon blir det ju förhoppningsvis utgång för min del, men tills dess måste jag se till att fixa till naglarna i någon tjusig färg. Visst ni att många killar tycker att just målade naglar är otroligt attraktivt? Enligt dem är det ett tecken på att tjejen "tar hand om sig själv" och har "god hygien". Ser man på, ser man på.

Men så kommer man ju till det stora dilemmat - vilken av alla färger ska man välja? Just nu är jag inne på antingen sexigt rött eller flickigt rosa. Hmm.

Vilken färg har du helst på naglarna?

/Blondie

En härlig dejt.



Som ni märkt har det varit väldigt bloggtorrt från mig det senaste dygnet. Varför? Jag har legat på sjukhus! Hujahuja, vilket dramatiskt äventyr. Dessutom hamnade jag på kvinnoavdelningen så det fanns inte en endaste snygg sjuklig kille att ragga på... Nu är jag i alla fall så gott som frisk och hemma framför datorn igen - och nu tänkte jag uppdatera er om gårdagens dejt.

Som han hade fixat. Han hade köpt med sig picknick, fixat filt och sett ut en romantisk strand där vi var helt ensamma. Samtalen flöt på precis som jag hade förväntat mig, och närmandena kändes helt naturliga. Dessutom har han den underbara talangen att ge fina och värmande kommentarer om precis sånt man vill höra. Sånt gillar vi!

En andra dejt är så gott som inbokad. Can't wait!

/Blondie

Outfit-funderingar påbörjade!

facehunter
bild: facehunter

Tänk att det ska vara så svårt att veta vad man ska ha på sig.
Men jag tror jag vet vad. Tro det eller ej!
Sist jag visste såhär långt innan hann det ändras dock...

Ser av kommentarerna att ni med spänning väntar på updates från Blondie, precis som jag!

/Redhead.

Dags att komma ikapp?

http://www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/419124/2/istockphoto_419124_painted_hearts.jpg
Dejtandet har mest Blondie fått stå för. Jag har ju uppenbarligen mer fått till krograggandet (som resulterat i enkvällsgrejor) eller det raggande som resulterar i äldre män, eller småläskiga killar.
Så nu tycker jag att det är dags för mig att komma igång och ikapp med själva dejtandet. Dags att hitta en kille som jag vill träffa i nyktert och ensamt tillstånd med andra ord.

Så vad tror ni? Kommer det lyckas?

/Redhead.

Det gick bra!

Det gick bra!

Han var söt, han hade förberett - han hade till och med med sig musik och jag har fått min veckliga dos tillfredsställd av puss och kram. Tummen upp!

Jobbar, hinner inte skriva mer nu, men jag tänkte bara hålla er uppdaterade. Ni får veta mer sen

Det gick bra.

/Blondie

Detta kan behövas!

http://golfsweden.com/golfpaket/02os/oland/ekerum_golf_resort/images/ekerum_golf_resort_spa.jpg
bild: ekerum

Jag har just ägnat mig åt lite seriös egen kvalitetstid. Det har varit så mycket på sistone, och ibland måste man verkligen bara ligga ner och tänka på det som rör hjärnan just då. Detta var vad jag gjorde de två första vakna timmarna detta dygn, för att sedan följa upp med att ta hand om min kropp lite.

TIPS för egentid:
1. Skrubba hela kroppen med skrubbhandskar och tvål.
2. Skrubba hela kroppen med skrubbhandskar och duscholja.
3. Skrubba ansiktet försiktigt.
4. Smörj in hela kroppen med favoritbodylotion.

/Redhead.

Redhead håller tummen.

http://www.istockphoto.com/file_closeup/lifestyle/relationships/5274982-cute-couple-in-a-antique-car.php?id=5274982
bild: iStockphoto

Så, för två minuter sen började Blondies dejt. TVÅ MINUTER. Vädret ser ut att kunna fortsätta hålla i sig med lite välvilja, så jag håller tummen för att denna dejt ska vara en höjdare.

/Redhead.

Dagen efter-outfit?



Hittade världens mysigaste kofta från Rodebjer i www.tjallamalla.com 's webshop. Kanske inte något för en utekväll, men tänk vad snyggt och mysigt avslappnat det vore för dagen efter... Tyvärr skulle det nog svida lite för mycket i min plånbok om jag skulle köpa den, då de vill ha över tusenlappen för den.

Filmen igår var såklart jättebra! Roligt att se hur det gick för det lilla gänget, men jag tänker inte avslöja hur den slutade... Sevärd var den, så se den själva!

Nu ska jag bege mig mot dejten.

/Blondie

Om man ändå var nervös inför sprutan istället..

r
Ska snart iväg till vårdcentralen och ta en spruta, och efter det vankas det alltså dejt - och jag önskar att jag var mer nervös inför sprutan än dejten, men så är det INTE.

Håll tummarna för mig!

/Blondie

Snart Sex & the City-filmen!



Tack alla söta för de uppmuntrande kommentarerna inför morgondagens dejt! Just nu känner jag mig till och med lite illamående, jag har så många förväntningar eftersom det var så bra sist vi träffades...

Om en halvtimme ska jag och Redhead ta oss mot biografen där vi ska få se hur det gick för våra Amerikanska motsvarigheter i the other City.

/Blondie

Dejt nr.2 imorgon!

9

Jag har en dejt imorgon! Jag är mer nervös än jag varit tidigare, eller ja, på ett annat sätt åtminstonde. Ujahuja. Ni får hålla tummarna för mig!

Vi har nu laddat upp för förhandsvisningen av Sex & the City med lite Ben & Jerrys och snart blir det ännu lite mer laddning i form av scones. Perfekt fika när man ska skvallra om pojkar!

/Blondie

Partyblåsa á la Haylie Duff!



Kollade in på klädsiten som Blondinbella hyllar flitigt - www.stylebystars.com - och visst hittade jag en klänning jag skulle kunna tänka mig att parta i!

Denna godbit á la Haylie Duff blir din eller min för 279 enkronor.

Nu ska jag och Redhead ladda för premiären av Sex & the City-filmen med Ben & Jerrys i massor!

/Blondie

28-åringen och jag?

http://www.krftp.com/kenny/Electronic%20Portfolio/China%20Holding%20Hands%20for%20portfolio.jpg


NYHETER! Jag och 28-åringen är numer på god fot med varandra igen. Efter en hel del missförstånd så är han inte sur på mig och jag har fått en hel del respekt för honom. Jag har varit ärlig och sagt att jag tycker att åldersskillnaden är läskig, vilket resulterat i att jag känner mig bättre och att han känner sig gammal.

Frågan är; ska vi ses?

/Redhead.


Kaffe och Sverigevinst igår.

Eftersom det tyvärr inte fungerar så att man kan ladda upp bilder, så får ni inte njuta av den vackra latte jag tänkt visa er. Nu såhär sista dagen i skolan och dagen efter en sjudundrans drinkkväll är man som Blondie säger värd en lyxig frukost på stammisstället. Dock får den bli i farten för att vi inte ska komma sent...


Sverige vann igår, det hade jag nog inte trott.

Men nu stödjer jag dem fullt!

/Redhead.


Morgonen efter

Nu sitter jag här efter en lyckad utekväll. Igår när vi var ute gick försvann plötsligt all lust att dansa, så därför bestämde vi oss för att placera oss med vårat lilla tjejgäng på ett härligt drinkställe. På söder fick det bli, och jag blev serverad en väldans god Mojito - yummie!

Inte en endaste gnutta bakis är jag heller, vilket är väldigt tur eftersom det vankas skolavslutning idag. Nu ska vi snart traska ner till vårt stammisställe här i huvudstaden för en lyxig frukost, sämre start på sommarlovet kan man hitta.

/Blondie


Nu ni, ska ni få se på taggad tjej!

http://www.groomgroove.com/images/toast.gif

Jag är taggad. Jag hoppas på att Toasten inte är där.
Det vore läskigt, hoppas han är hemma och tittar på fotboll.

/Redhead.

Imorgon ska jag INTE vara bakis



Sist vi var ute gjorde jag det stora misstaget att lämna hemmet lite småhungrig. Dricker man på en hungrig mage får man ångra det efterråt, det kan jag lova, för det gjorde jag. Big time. Usch vad det är äckligt att vara bakis!

Ikväll ska jag alltså gå ut riktigt proppmätt, för att slippa det jobbigt illamåndet. Jag tror att jag ska börja redan nu med lite godis för att grunda. Mums!

/Blondie

Den lilla svarta.



Den här lilla svarta skulle jag inte ha något problem med att dansa runt i ikväll. Stilrent enkel, så snygg. Skulle funka med tigerarmbandet till också ju.

Du köper den på www.asos.com för 1023.60 kronor exaktamente.

Och så tänkte jag passa på att påminna er om att ni hittar denna härliga blogg på bloggkoll där du med bara en klick kan bli prenumerant. På så sätt missar du inte ett endaste inlägg, och det är ju perfekt om man ska hänga med bland alla våra dejter. Klicka på ikonen nedan för att komma till bloggkoll.



/Blondie

Grrrraaorr!



På senaste tiden har jag blivit mer och mer för armband. Precis som halsband kan de piffa upp i stort sett vilken outfit som helst. Dessutom tycker jag att de inte känns lika ivägen som halsband, speciellt när man dansar.

Det coola armbandet här ovan hittar du på Topshop för ca. en hundralapp och en femtiolapp. Vill ha!

/Blondie

Regn?

Det regnar i The City idag. Vart tog det härliga, partytaggande, sommarvädret vägen? Någon som vet?

Min partyoutfit känner sig nämligen riktigt hotad av regnet.

/Blondie

Fotbolls-EM, tomt på klubben?

http://www.europarl.europa.eu/eplive/expert/photo/20070226PHT03632/pict_20070226PHT03632.jpg

Imorse (okej, det är fortfarande morgon) kom jag på att Sverige-Grekland spelar ikväll... Som ni kanske förstår är jag sådär halvintresserad av fotboll. Men eftersom även halvintresserade människor brukar sitta inne och titta på matcher när det är EM så undrar jag om det kommer bli dött på klubben ikväll.

Vad tror ni, klubbliv eller fotbollsliv?

/Redhead.

Goes extreme.

www.stockholmstreetstyle.feber.se
bild: stockholmstreetstyle.

Jag är riktigt taggad på att bli extrem någon utekväll mycket snart som ni säkert såg i mitt senaste inlägg.

Men, hm.. När/var/hur?

/Redhead.

Vill man vara fin får man lida pin.



Klackar - förhöjer vilken enkel outfit som helst men mördar också vilka fötter som helst. Är det värt att vara fin och lida pin?

Vad säger du, klackar eller platta skor på utekvällen?

/Blondie

Bjudna på förhandsvisning.



Nej, jag har inte alls varit en duktig dejtingbloggerska idag. Istället för att vara nära datorn har jag sprungit runt i The City och letat reda på en bra partyoutfit till morgondagens utgång - och jag lyckades. Kommer köra på en ganska avslappnad stil med långbyxor, vilket jag tror kan bli bra med tanke på att jag frös som en koala på nordpolen sist jag var där i kort kjol och tunna strumpbyxor.

Fick också mail om att Readhed och jag, eftersom vi säkert är två att Stockholms flitigaste dejtingtjejer, är bjudna på en förhandsvisning av Sex and the City-filmen. Glammigt värre, och självklart roligt, eftersom just vår blogg är inspirerad av de fyra New York-tjejerna.

/Blondie

Partyoutfits

http://stockholmstreetstyle.feber.se/
bilden är från stockholmstreetstyle.


Såhär skulle jag vilja gå ut någongång. Det (!) skulle vara vackert.

/Redhead.

Vi är ett team

http://23.img.v4.skyrock.com/23a/desperathemmafru/pics/1526409462.jpg

Mina käre kumpan Blondie verkar ha tagit plats vid ett datorfritt ställe idag, så jag försöker blogga för två här. I mitt bakhuvud gror fortfarande midsommarklädproblemet, och jag har en känsla av att det kommer göra det ett tag framöver (tills midsommar). Så om ni kommer på några fler tips på bra klänningar så skrik till mig!

Imorgon är det utekväll igen, Wisteria Lane-teamet ska ut och göra stan! Jag är taggad till tusen, men där har vi ännu ett klädproblem att lösa. Jag ska nog satsa på accesoarerna imorrn.

/Redhead.

Pinsamt möte nr. 1

Jag har lite funderingar över mitt pinsamma möte nr. 1. Vad ska vi göra? Vi har båda en dold passion för kaffe, så att ta en kaffe är kanske givet. Men inte så orginellt.

Har ni några tips på hur det kan utvecklas?

/Redhead.

midsommarklänning?


Bilder från Urban Outfitters och American Apparel.

Jag har ett problem. OK, jag vet att det är cirka 2 veckor till midsommar. Men jag måste ha den perfekta outfiten.

Några tips?

/Redhead.

Pinsamma möten framöver

Godmorgon på er alla. Tänkte bara göra en liten kortkort lista över pinsamma möten som antagligen kommer ske framöver.

1. Möte med en msn-flört. Jag vet att det kanske är lite lame och så, men vadf-n. Han är jättetrevlig, rolig och avslappnad. Tyvärr inte det vackraste mitt öga skådat misstänker jag. Men det vore kul att ses och han är i stan från och med idag.
2. Möte med en partysov-flört. Detta är nog något av det pinsammaste som kommer ha hänt i mitt liv hittills när det är över. Senast vi sågs vaknade vi upp tillsammans om vi säger så, och detta var snart ett år sedan. Det är som bäddat (!) för att samma sak ska hända igen. Men bara att hälsa kommer bli pinsamt.

SO STAY TUNED!

/Redhead.

Dejt med det förflutna nr. 1

Idag hade jag en dejt med min första allvarliga kärlek. Inte en dejt som i en dejt på tu man hand, utan en helt ospänd dejt som i inte en dejt alls. Den här killen iallafall, är typ ett omöjligt fall. Detta för att han för det första inte alls är min stil, förutom att han är gigantiskt lång, men också för att vi har varit så nära så många gånger men aldrig tagit steget.

Det var iallafall en oväntad dejt, när jag fick reda på detta i förmiddags vände sig min mage och jag ville bara gömma mig under täcket. Jag hade sett fram emot min första lediga dag på länge och tänkt gå runt och vara jätteful. Men icke sa nicke. Jag fick duscha och se till att jag såg representabel ut. Läget var detsamma denna gång. Det är någonting med honom som gör att han kan titta mig i ögonen och det känns som om han ser rätt in i min hjärna. Och han har en läskig egenskap att faktiskt veta vad jag tänker. Men han är inte alls min stil.

Jag är tillbaka i samma tankebanor igen;
ska man vara vänner eller är han värd besväret?

/Redhead.

Mobiltips.

5

Jag och "Tvåan" har ju bytt telefonnummer nu, och varje gång mobilen gör det minsta ljud ifrån sig hoppar jag högt - även fast jag vet att det inte är förrän imorgon vi ska höras igen.


Det här med att ge ut mobilnummer till killar kan ju annars vara en svår grej. Efter att jag en gång gett iväg mitt mobilnummer och sedan blivit upprings mitt i natten vid upprepade tillfällen i ett halvårs tid har jag varit försiktig med sånt - och det hoppas jag att ni också är. Om en kille på krogen frågar efter ditt nummer, säg då att du tar hans i stället. Perfekt! Nu kan du ringa upp honom om du känner för det, och om du vaknar morgonen därpå och minns honom som ett konstigt freak är det bara att deleta honom från telefonboken för all framtid. Han kommer inte kunna störa dig mer.

Dessutom lästa jag i Vecko Revyn för inte så länge sen att det ska vara extra "effektivt" att ragga som en kille, så att vara lite kaxig och inte ge bort telefonnumret själv kan alltså krydda ert eventuella framtida förhållande lite extra.

Jag ber om ursäkt för ett långt inlägg, men just nu sitter jag och skriver sista uppsatsen innan sommarlovet, då går det som det går.

/Blondie


Låten



Nästan varje gång jag varit ute har de spelat denna låt. Kan det vara för att den är så tacksam att dansa till?
Alla på golvet bara tjuter när den kommer iallafall.

/Redhead.

Bäddar jag för besvikelse?

"Tvåan" , som jag numera kallar min nya dejt har varit söt och smssat mig. Vi har bestämt dag för vår första dejt och motvilligt pirrar det i magen. Alldeles för många förhoppningar hoppar hopprep och cyklar där inne och hotar med besvikelse om det inte går vägen.

Antingen jättebra med lycka eller stor besvikelse och olycka - ska det här alltid vara de två enda alternativen när det vankas förälskelser? Att man orkar.

/Blondie

Minnen



Så här när jag sitter lite ute på landet och inte har så mycket att göra, så blir man lätt lite nostalgisk. Lägg denna fina musik på det, då kommer gamla minnen.

Jag längtar till staden, så att jag kan gå ut och skaffa nya minnen.

/Redhead.

Närmare en vecka sen och en dag på landet

Morgon, läs: strax elva, och jag hör fåglarna kvittra utanför fönstret. Jag är på mitt retreat on the countryside, för att vila och (tyvärr) plugga. Tråkigt nog är det snart en vecka sen den sjukligt perfekta utekvällen i lördags, fast iochförsig inte mer än ett par dagar sen den nästan perfekta utekvällen i tisdags. Vi har lyckats bra med lyckade utekvällar hittills, eller vad tycker du Blondie?

Jag ska satsa allt idag för att klara av mitt sista skolarbete innan morgondagen då jag ska tillbaka till staden och jobba. Och sen ska här firas hela sommaren lång. (hej skrumplever och uttröttad hjärna)
Nejnu tror jag att jag ska titta på lite filmsnuttar från i lördags ute på gräsmattan, innan jag börjar plugga.

/Redhead
.

Jag vill ha.

2

Jag har en jobbig känsla i magen. Jag vill träffa min dejt nr. 2 nu!

Inte alls samma sak som inför förra dejten alltså - då jag var nervös och inte riktigt hundra på att jag ville. Nu kan jag inte vänta tills jag får träffa tvåan igen. Att prata med honom var så lätt, och han var så otroligt mysig.

Vill haaa. Ge miiiiig.

/Blondie

Utekväll är lika med innedag?

http://farm3.static.flickr.com/2051/1690907016_f920df69d6.jpg

Var ute igår, var nog lite för lite taggad för den klubben vi gick på dock. Stämningen liknade väldigt mycket klassfest till en början och var inte likt någonting jag varit på i klubbväg tidigare. Åldern på pojkarna/männen där var konstigt fördelad, antingen var de i 18-årssnåret eller i 30-årssnåret. Killarna i den förstnämnda kategorin var som killar i den kategorin är. Det intressanta är de som befann sig i den andra kategorin, mycket biffiga och med en väldigt speciell dansstil som mest såg ut som ett workoutpass!

Hm, nu ska jag packa och vila. Och fundera över vad jag ska säga till 28-åringen som är sur över att jag inte vill komma hem till honom på inflyttningsfest.

/Redhead.

Serious-talk mannen, sådan var han

Signalement: Blond, lång och rätt söt
Personlighet: Blyg, småtyst och inte särskilt läskig
Dansare: Inte särskilt mycket alls, han stod mest still och tog mig i handen och drog mig mer in på dansgolvet
Pratare: Ingen vidare på att hitta på samtalsämnen
Läskighetsgrad: Steg och steg, först inte alls 

Ett litet signalement på den pojke på cirkus 24 år som jag träffade häromkvällen. Det fungerar inte för mig när killen bara inte förstår om man rymmer. Jag menar, det började ju bra och allt. Men när vi fick för lite att prata om och jag inte alls var sugen på att göra det man kan göra om man vill umgås men inte prata på en klubb (läs: hångla) så rymde jag helt enkelt. Men han stod hela tiden vid min sida helt tyst och väntade när jag försökte få in honom på någon mindre spänd konversation med lite fler utövare. Jag ska inte trötta ut er med detaljer, men det blev värre och värre ju längre kvällen gick och det slutade i princip med att han helt plötsligt dök upp på dansgolvet och tog tag i mig, höll om mig och sa att vi måste prata. Det är inte helt OK på en nattklubb!
Han började säga en massa saker för att övertala mig om att vi verkligen borde hångla, och sa sen att detta blev för mycket för honom när jag inte ville.

Nejtack till läskiga män säger jag!

/Redhead.

Ut i natten igen.

Jag ska precis ge mig av ut i Stockholmsnatten igen, efter två timmars powernap hoppas jag på att vara redo. Jag kör vidare på the wild side medans min kompanjon Blondie verkar ha fått in en fot på the bright side också! Detta är framgång, nu är vi på G och jag ska försöka att göra vårt nya levnadssätt rättvisa. Hoppas på att kanske få en skymt av Those Dancing Boys ikväll. Men inte någon skymt av den läskiga man som skulle ha ett serious talk med mig igår efter att vi "känt" varandra i 15 minuter.

Mer om det imorgon, ha en bra kväll!

/Redhead.

Redo för dejt nr. 2?



Inte ens en vecka sen min förra dejt och jag har så gott som fått en ny. Snacka om att mitt "kärleksliv" har fått återupplivning, speciellt om man jämför med bara ett halvår sen.

Känns faktiskt bättre inför den här dejten, eftersom jag redan har pratat en hel del med killen i fråga - och det jag lärt känna gillar jag.

/Blondie

Trött, men håll ut!

Tack Blondie för det mentala stödet! Tröttheten har lyckats bekämpas ganska bra fram tills nu då jag totalt säckade ihop. Att ta och sova lite nu vore en bra idé då jag ska ut ikväll igen, men tandläkaren väntar lägligt nog. Jag har iallafall jobbat så gott jag kan med att motverka tröttheten och baksmällan med kaffe, glass, vatten i mängder, frukt och kaffe igen.

Vad gör ni för att göra baksmällan lite lättare?


/Redhead.


Blondies kyssar får bäst i test av italienare



Igår fick jag världens egokick. Jag fick höra det jag nog tror många vill höra någon gång i livet - att jag är sjuhelsike bra på att kyssas. Och det var inte vem som helst som sa det, utan en redigt söt halvitalienare som dessutom var riktigt härlig att prata med. Jackpot?

På något sätt har jag lyckats bli riktigt bakis efter gårdagens utgång trots att jag höll mig till min drickagräns. Efter några koppar kaffe och en halvliter Coca Cola känns det dock lite bättre. Jag har det ändå ganska bra som redan har slutat plugget för dagen, så jag tycker att vi alla sänder en tanke till stackars Redhead som fortfarande pinas av både skola och trötthet/baksmälla. Be strong!

/Blondie

Utgång!

Nu sitter jag hemma hos Redhead och tittar på medans hon har ett mindre panikutbrott över sin klädsel. Jag är helt utmattad efter mitt eget så jag känner att jag kanske inte stöttar henne så mycket som jag borde. Varför ska det alltid vara så svårt att klä sig för fest?

/Blondie

Dilemmat; träffa en kille man inte vill ha eller en man kommer längta efter?





Låter väl som ett ganska självklart val, men om man tänker efter. Eller kanske framför allt om man hamnar mitt i det.
Det är så mycket lättare att träffa någon som man inte inte vill ha, men inte heller vill ha. En kille som funkar, men inget mer. Man behöver ju liksom inte riskera något och man kan ha kul.. Utan insats.

Tänk er nu istället det motsatta scenariot, du träffar en kille som du verkligen verkligen vill träffa igen. Men du vet faktiskt inte om han kommer höra av sig, det är han som har din vilja i sin hand. Och även om du försöker att inte fundera på det så går det inte att låta bli. Din lycka står på spel.

Vad skulle ni välja?

/Redhead.

Sommarskor att vara fin i


bilderna kommer från sthlmDG.

Skor skor skor.
Dessa vill jag svassa runt i i sommarnatten.

/Redhead.

KK - kräsen och korkad?

Skägget som jag dejtade igår hörde av sig och meddelade att han gärna träffar mig mer. Smickrande? Javisst. Då slipper man ju i alla fall oroa sig för att man gjorde bort sig totalt på dejten. Men, vill jag verkligen något mer med honom?

Ju mer jag tänker på det, desto mer irriterad blir jag på mig själv. Jag har blivit så kräsen! Jag vet precis vad jag vill ha, men utbudet är begränsat - och dessutom är det idiotiskt att leta killar efter en speciell "mall". Ska jag fortsätta träffa honom och ge honom en ärlig chans att ge allt det goda från insidan eller ska jag fortsätta leta efter Mr. Perfect. DET, kära vänner, är den stora frågan.

/Blondie


Gymnaster på dansgolvet



Som Blondie skulle säga (har sagt): -Redhead fick sitt ragg, jag såg till att hon fick sitt ragg!
Tillägges lite tystare: - Fast egentligen så gjorde jag ju inte så mycket..
Haha, ja, jag fick mitt ragg. Och vilket ragg sen! Han var helt sjuk. På ett bra sätt. Ett underbart sätt. Jag och Blondie fick helt plötsligt två killar stillastående pekandes på oss. Helt synkat stod de så i en halv minut innan de började dansa igen och våra hakor ramlade i golvet. Kan man dansa så sjukt bra?! Vi är fortfarande helt fascinerade av detta. Nästan skriker när vi börjar prata om det.

Vet inte hur jag ska beskriva resten, för bra för att beskriva.
Gammal man, släng dig i väggen! Mina nya och yngre äventyr började redan innan våra slutade.

/Redhead.

Kåta äldre män.

Grov rubrik, jag vet. Men det är sant, och Blondie (som för övrigt alltid har rätt) har påpekat för mig att 28-åringen är gammal förr. Jag vet att han är gammal, jag har bara inte vetat att han är så kåt. Det känns bara så onödigt jobbigt för honom att ha kontakt med mig trots att jag tar mig ur dejterna hela tiden, bara för att få ett ligg.
Men igår var det han som fyllde år, och av sms:en att döma var det en sak han gärna ville ha. Dags att gå mot nya, yngre äventyr säger jag som svar på de sms:en.

/Redhead.

Nu har man varit på dejt också.


Gårdagens låt, enligt mig.

Jaha, nu har man varit på dejt alltså. På vägen dit ville jag vända tillbaka flera gånger, och illamåendet blev bara värre och värre ju närmre jag kom vår mötesplats - men jag gick dit i alla fall, och det är något som gör mig väldigt stolt över mig själv. Jag vågade!

Det var ett trevligt möte, Skäggis visade sig vara en snäll kille som jag i alla fall skulle kunna tänka mig att vara kompis med. Attraktionen var det väl sissodär med, men han kanske duger att leka lite med?

/Blondie

Bloggens första dejt!



Idag blir det dejt, hörni!

Efter gårdagens utgång (som ni kommer få läsa mer om senare) känner jag mig rejält sliten, så det blev att kasta sig hem för en akutdusch och 15 extra tandborstningar. Nu ska jag snart bege mig till vår mötesplats och det pirrar lite i magen trots att jag lovade mig själv att jag inte skulle vara nervös.

Håll tummarna för att han inte är ett freak!

/Blondie

RSS 2.0