Att säga nej när hela kroppen ropar ja!



När det gör ont i hela kroppen varje gång du tänker på fina minnen ni har tillsammans, eller när du inte kan hjälpa att du tappar andan varje gång du ser en bild som påminner dig. När det inte finns någonting du vill hellre än att han ska tillbaka dig. Att han ska vara redo igen. Och när du innerst inne vet att detta bara gör dig illa. Vänner som säger åt dig och oroliga mammor som förminskar och säger att han inte är värd det. Det är han kanske inte, värd det. Men du vill ju ha honom lika satans mycket för det. Du skulle kunna betala miljoner av ledsna sekunder för att få känna hans kyssar igen. För att få trycka din kropp mot hans. Men det är det sista du borde göra. Det mest destruktiva för ditt hjärta.

Det är antagligen precis just då du borde säga ifrån. Sluta ha kontakt och bara ta hand om dig själv. Men det är svårt, det är svårt att säga nej till något som du av hela ditt hjärta vill ha. Jag gjorde det häromdagen, med anledning till att jag dejtar en annan kille var det dags att ta en paus ifrån kontakt med ex:et. För han gör fortfarande för ont. Och jag är rädd att jag skulle springa tillbaka i all världens fart om han bad mig.

Kan man vara vän med någon som sårat en? Läker tid alla sår?

/Redhead.

Kommentarer
Postat av: glitterandbling

god jul! :)

2008-12-24 @ 13:21:03
URL: http://glitterandbling.blogg.se/
Postat av: Angelica

GOD JUL :D och tack detsamma :)

2008-12-24 @ 14:19:34
URL: http://angelicabe.blogg.se/
Postat av: Angelica

tack det fick jag :) Hoppas du också haft en underbar jul!

2008-12-25 @ 12:21:05
URL: http://angelicabe.blogg.se/
Postat av: Malin

man kan vara det men det tar ju lång tid innan det går att lita på personen osv. det beror nog lite på hur långsint man är!

2008-12-26 @ 13:17:30
URL: http://selmalin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0