Vågar man?



Jag tänkte dela med mig lite av lördagens festligheter. Redhead, jag och några av våra vänner gick till ett av våra favoritställen för en lucianatt full av dans, pojkar och billig öl.

Lite dansande med en okänd pojke (jag kan verkligen inte komma ihåg hans namn hur mycket jag än försöker komma ihåg) ledde till kyssar på dansgolvet. Efter någon timme tändes lamporna - klockan vad 03.00 och stället stängde - men killen höll mig kvar och ville inte sluta.

Först då började vi prata lite, och det visade sig att han var här på semester. Egentligen bodde han långt, långt borta från vår huvudstad och snart skulle han resa tillbaka. Det var tydligt att han gärna ville fortsätta vår lilla "tvåmannafest" i en säng.

Men, jag lämnade honom där. Kanske var det det faktum att jag aldrig skulle få chansen att lära känna honom som fick mig att gå? Eller var det kanske för att jag fortfarande är lite halvskraj för att följa med en kille hem utan att veta vem han är?

Skulle ni följt med en "helt ny" kille hem från krogen, eller vill du, precis som jag, lära känna honom åtminstonde lite först?

/Blondie

Kommentarer
Postat av: Isabella

Fin blogg :)

2008-12-17 @ 17:01:08
URL: http://bellih.se
Postat av: Achillea

Hej tjejen!

tack för kommentaren. kännde mig tvungen att ta ställning i din frågeställning.

det är enkelt att här som nykter och förnuftig och sitta och säga "nej, jag hade inte följt med honom hem" men egentligen. spänningen lockar ju. svårt att säga nej. är inte helt hundr apå att jag har den deceplinen tyvärr...

2008-12-17 @ 17:18:02
URL: http://achillea.blogg.se/
Postat av: Isabella

Det är läskigt :O Det tycker jag med :P Men intressant :)

2008-12-17 @ 20:30:58
URL: http://bellih.se
Postat av: Malin

ooj, här var det ett tag sen jag kikade in!

hoppas allt är bra :)

2008-12-17 @ 20:32:26
URL: http://selmalin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0