En dag i solen.



Idag har jag tillbringat min tid i solen i en av de finaste parkerna (enligt mig) i Stockholm. Jag satsar på en uppfräschad solbränna tills kvällen imorgon då jag ska gå ut igen. Måste dessutom sy om en kjol tills dess.
Jag vet ännu inte om jag kommer träffa mannen som jag upplevde den första av mina drömdejter med ute, men vi sa att vi i framtiden ska se till att vi båda fick uppleva alla vi hade.

Detta tyder på att det inte är omöjligt, eller vad tror ni?

/Redhead.

En av drömdejterna upplevd!



Minns ni när jag skrev om mina tre drömdejter? Här kan ni annars läsa om dem innan ni läser detta inlägg.

Häromkvällen var jag ute på krogen och sprang in i en gammal flirt som jag helst skulle slippa träffa:  Serioustalk-mannen! Min första tanke var att fly, men på något underligt sätt slutade det med att jag pratade med honom. När vi suttit och pratat i någon timme så kommer vi in på vilka våra drömdejter skulle vara och jag berättar om min första. När han reser sig och går blir jag rätt paff, och tänker att det måste vara någonting konstigt med honom. Men ett par minuter senare kommer han tillbaka, med våra saker från garderoben. Det enda han säger är:

-Ska vi gå då? Vi har en dejt att gå på!

/Redhead.



Livstecken fran Blondie

Okej, jag maste skriva snabbt for att inte roja min identitet.

Sitter pa ett internetcafe har runt medelhavet, och gosh vilka snygga killar det produceras har nere. Flirta kan de ocksa. Jag vet att jag egentligen borde vara helt trogen mot Trappkillen eftersom han verkar vara Mr. Perfect, men en liten semesterflirt kan jag val unna mig? Jag ar ju trots allt en av The Citys dejtingveteraner.

Och det kan ju vara din, min och Redheads lilla hemlighet. Ingen annan behover fa veta.

Nattlivet ar i alla fall helt galet. FLera gator agnade endast till festande. Alla ar glada, fulla och flirtiga.

Hoppas ni har det bra hemma i varma sverige!

Blondie

Kafékillen to be continued.

Det har varit lite tyst här om kafékillen ett par dagar nu. Detta har den mycket logiska förklaringen att vi tar det lite lugnt. Tror inte att någon av oss är särskilt intresserade av ett förhållande eller något seriöst just ni, men vi har roligt ihop. Och jag har känslan av att denna kille kan vara något av en kick när det gäller det fysiska.

Vad tror ni? Räcker det?

/Redhead.

Och så åker hon iväg igen



Hur kommer det sig att föräldrar alltid lyckas planera in resor olägligt? Imorgon åker jag ner till medelhavet för att stanna där i TVÅ VECKOR. Och jag som precis har träffat Trappkillen som jag gärna går på fler sagoliknande dejter med, och det inte förrän om två långa veckor.

Fast mitt dejtingliv kommer nog inte stå helt i skuggan där nere. Förutom alla flörtiga medelhavskillar finns där också en vän till familjen som min familj mycket gärna skulle para ihop mig med ...

/Blondie

Vilda utekvällar uppskattas som få

http://knispel.webuptodate.com/knispel/gallery/category/5drinks_etc.jpg

Igårkväll blev en vild kväll för mig och Blondie, riktigt vild. Vi som trodde att vi skulle köra den sedvanliga "kvar-till-klubben-stänger-klockan-tre-utgången", hamnade på en öppet-till-fem-klubb där vi dansade fötterna av oss. När klubben sen stängde hade vi gjort såpass bra nya kontakter att vi blev meddragna på den roligaste efterfesten på länge.

Nu, efter två timmars sömn, är det nog dags att somna om. Idag blir det bakisdag deluxe för mig och Blondie.

/Redhead.

Höga drömskor.



Kommer man någonsin lära sig gå i såna här höga klackar? Drömma kan man ju i alla fall. Dessa höga godbitar från Louboutin passar utmärkt i min drömskohylla.

/Blondie

Kafékillen fortsättningen...

I mitt förra inlägg avslöjade jag ju min nästa dejt; Kafékillen! Har inte haft mycket tid att träffa eller prata med honom om dejtdetaljer sen dess. Så imorse när jag skulle iväg så fick jag så dåligt samvete att jag bestämde mig för att titta förbi kaféet och säga hej. Det som var menat som ett kort hej blev dock en hel dag. Efter att ha blivit bjuden på någon kaffe kunde jag inte sluta prata med honom och gjorde honom sällskap i den semestertomma kaffebaren.

Det är precis såhär spontana jag vill ha mina förstadejter!

/Redhead.

Överraskningar och party.

Tack för all positiv respons angående min dejt med Trappkillen! Han ringde upp mig idag och vi pratade lite, kändes bra och avslappnat. Vi ska ses på lördagen innan jag åker iväg på min resa till Medelhavet. Han lovade en överraskning, vad kan det vara?

Just nu sitter jag och spanar på stammissidan www.kalendarium.se för att ta reda på om det vankas någon rolig fest imorgon. Redhead och jag ska ut och dansa! Äntligen!

/Blondie

Spontandejt à la Hollywoodfilm



Vad är det för kille jag hittat? Trappkillen verkar bara mer och mer vara som tagen från en film.

Idag när jag var ute på stan med Redhead fick jag ett sms från honom: "Jag är på väg mot Humlegården med två kanelbullar. Vill du äta upp den ena?" Egentligen ville jag ju inte lämna Redhead som jag varit utan så länge, men hon insisterade, så jag begav mig mot min första dejt med Trappkillen.

Han var lika söt, trevlig och rolig som igår - och vi avslutade det hela med en kyss som fortfarande gör mig knäsvag så fort jag tänker på det.

/Blondie

Kafékillen



Det är helt otroligt hur man träffar killar på de mest oväntade ställen. Kaféberoende som jag är så brukar jag då och då köpa en morgonlatte på ett speciellt kafé. Tror ni att det finns en mycket söt kille som jobbar där? Svaret är ja. Och nu är han min nästa dejt!

/Redhead.

Shopping för dejtingtjejerna


bild: aftonbladet

Eftersom jag tvingats vara ifrån Blondie så länge krävs det att jag får träffa henne mycket nu när hon väl är hemma! Idag ska jag och Blondie ge oss ut på lite shopping i solskenet. En lätt huvudvärk och molande trötthet får botas av solglasögon och Blondies (förhoppningsvis) pigga sällskap. Det känns trots allt mycket bättre när man fått duscha av sig all röklukt och kommer ut, trots de skrubbsår och blåmärken jag har efter gårdagens utekväll.

/Redhead.

Att dejta som vi gör innebär pinsamma situationer



Igår var jag med om en sådan situation. Jag var ute, dock utan Blondie som verkar ha roat sig själv med sms, igår. Och vem tror ni är där om inte den omtalade smått patetiska 28-åringen! Jag dansade med huvudet neråt så fort jag var i närheten av honom och jag vet fortfarande inte om han såg mig eller inte. Riktigt pinsamt var det iallafall eftersom jag inte ens svarade på hans senaste sms.

Pinsamma situationer lär det bli fler av i framtiden!

/Redhead.

Söta sms.



Redan nu, bara några timmar efter att vi möttes för fösta gången, har jag fått mitt första sms från Trappan (som vi här med kallar killen jag mötte i Redheads trappuppgång). Han skrev något i stil med att han hoppades att jag inte tyckte att han gick "för snabbt fram" när han kontaktade mig så snabbt, men att han inte hade kunnat sluta tänka på det vi pratat om. G U L L I G T. Jag svarade snabbt och vi har nu haft smskontakt hela kvällen.

Här ska dejtas!

/Blondie

Nytt dejtingmaterial?



Okej, sånt här hander ju faktiskt bara på film.

På väg upp för trapporna till Redheads lägenhet springer jag in i hennes granne. Hennes snygga granne, 21-åringen som precis har flyttat hemifrån - lämpligt nog till lägenheten i samma byggnad som Redheads. Han snubblade till lite i trappan och på så sätt började vi prata. Gissa vem som har mitt nummer nu? Rätt - 21-åringen!

/Blondie

Bakdag!



Idag ska jag och Redhead äntligen återförenas! Detta ska vi fira med att ställa till med storbak hemma hos henne i The City. Mysigt! Någon som har något tips på vad vi kan baka?

Jag kom på mig själv med att tänka hur härligt det skulle bli att få åka tunnelbana igen. När man tänker såna tankar har man sannerligen varit borta från staden för länge.

/Blondie


AND SHE´S BACK!



Ringde Redhead för några timmar sen, för att meddela att jag landat säkert, och jag kan nu skvallra vidare att hon just nu "tittar på film" med en viss kille. Oh la la, detta betyder ännu mer skvaller för mina hungriga öron imorgon då vi ska träffas (ÄNTLIGEN!!!).

Idag kom jag hem från släktsemester nr. 2, och nu kommer jag få vara hemma i cirkus en vecka innan det bär av på familjesemester nr. 2. Under den här veckan kommer jag tyvärr inte kunna träffa min It. guy, eftersom han är i Italien. Buhu. Vi har i alla fall stadig smskontakt (hej dyr mobilräkning) och han skriver att han tycker att det är tråkigt att det tar så lång tid innan vi får träffas igen, nutte.

Ni kan inte förstå hur skönt det är att vara hemma igen. HEMMA I THE CITY. Stockholm. STOCKHOLM I MITT HJÄRTA. Det är helt enkelt inte hälsosamt för en partysugen Redheadberoende samt småkär tjej i sina bästa år att vara instängd med släktingar i två veckor. Icke!

Jag vill gå ut och dansa, nununu. NU. Redhead?

/Blondie

Ut ut ut!



Åh, Blondie. Det var alldeles för längesen vi gjorde någonting sånt här!

/Redhead.

Blä och fy

Så mycket som jag längtar efter Mr. Married nu har jag nog aldrig längtat efter en kille. Vi pratar och han försöker övertyga mig om varför jag borde springa till tåget och ta mig från landet. Nu. Det gör ont i kroppen och känns underbart på en gång. Det känns som om bröstet slits sönder och jag ler på samma gång. Det känns skitkonstigt. Det suger och kittlar i magen. Och samtidigt vill jag gråta.

/Redhead.

De 3 drömdejterna

1. Att mitt i natten, efter en natt på krogen, gå rakt på första dejten med att göra en stadsvandring där man kysser varandra på de mest vackra platserna i Stockholm. (eller staden där man är) Exempel på plats i Stockholm en sommarmorgon skulle kunna vara: vid vattnet nere vid slottet på väg mot Gamla Stan.
2. Att ligga på en picknickfilt, helst nattetid/kvällstid, med värmeljus runt sig på en brygga. Tänk er den romantiska stämningen där, och bryggan bidrar med både romantik vid vattnet och mindre brandfara än om man ligger i gräset.
3. Konsert, finns det något bättre än att stå nära nära framför en kille på en riktigt fin konsert och känna hans händer smyga sig runt din kropp?

Dessa tre drömdejter är inte uppräknade i ordning utan alla lika härliga enligt mig.

Vilka är era tre drömdejter?

/Redhead.

28-åringen som inte gav upp

Jag ber om ursäkt för de bildlösa inläggen, men det är inte min dator så jag vill inte spara en massa bilder här.

Imorse, eller OK för en timme sedan, när jag vaknade och satte på mobilen så pep den med sin korta SMS-ton. Glad blev jag och hoppades på ett gulligt sms från Mr. Married. Men vem är det från tror ni? Jo, den uråldriga 28-åringen. Han verkar helt enkelt inte som om han tänker ge upp. Och det gör att jag tycker att han är mer och mer patetisk. Vi pratade i cirkus en halvtimme, på krogen, för två månader sen. Och jag är tio år yngre.

När ska han ge upp?

/Redhead.


Bryter uppehållslöftet

Utlovade ju ett blogguppehåll här. Men jag har så sjukligt mycket funderingar över "dejterna" i huvudet att jag måste få blogga en smula om det.

Häromkvällen när jag var ute fick jag reda på lite insiderinformation om MG och hur intresset är där. Och det var positivt. Efter hans små diskussioner om hurivida jag är för ung, så verkar han iallafall ha intresset kvar och det gladde mig en massa som ni förstår. Men samtidigt så har jag inte en aning om vad känslorna för Mr. Married betyder. Är de seriösa eller är de bara mysiga som de kan vara för många? Och hur spelar man ut detta utan att vara elak och dölja en massa för någon av dem?

Har ni något svar på dessa frågor?

/Redhead.

Tyvärr blogguppehåll ett par dagar

Nu ska jag åka ut till landet, och därifrån kommer jag tyvärr inte blogga. När jag kommer hem igen är det dags att träffa Mr. Married och kanske även MG (MidsummerGuy). Och så kommer Blondie komma hem också, en fullspäckad vecka att läsa om i bloggen alltså!

/Redhead.

Ut i sommarnatten

http://knispel.webuptodate.com/knispel/gallery/category/5drinks_etc.jpg

Ett tag verkade det som om det skulle bli utgång med midsommarpojken. Men nu ska jag ut och dricka drinkar med en tjejkompis. De andra ska ringa om de kommer in till stan... Så vi får se hur det blir med det.
Nu måste jag lägga lite partymakeup så att jag kan bege mig ut i sommarnatten.

Ha en bra kväll!

/Redhead.

Inställd träff och festartaggad Redhead




Träffen idag är inställd, då han är fast med familjen. Lite synd och först blev jag besviken och nere. Men sen drabbades jag av ett plötsligt sug att festa och gå ut. Så nu ska jag kanske göra det... Dricka drinkar eller öl och dansa fötterna blodiga. Jag har semester!

Finns det något bättre sätt att spendera en tisdagskväll, knappast!

/Redhead.

Tuggummirosa


minilack

Igårkväll försökte jag mig på att måla naglarna i sängen, resultatet blev fläckar på påslakanet och fingrarna. Men naglarna blev iallafall rosa!

Vilket nagellacksmärke tycker ni är bäst?

/Redhead.

Träff med Mr. Married imorgon?

http://fc02.deviantart.com/fs23/f/2007/321/b/f/kiss_me_faster_by_PeKiLiA.jpg

Han får kallas så från och med nu, Mr. Married. Självklart är han inte gift, men ändock rätt upptagen. Iallafall så ska jag antagligen träffa honom imorgon, vi har inte setts sen i lördags och det känns som evigheter! I lördags korsade vi gränsen "flörtande vänner". Vet inte riktigt vad det kommer betyda, men just nu känner jag att jag inte bryr mig. Jag träffar honom mer än gärna och myser med honom, jag gillar hans sätt att kyssa mig. Mot en vägg eller diskbänk som om det inte fanns tillräckligt med tid för att kyssas så mycket som man vill. Underbart.

/Redhead.


Kroppsvård



Dessa är två av mina favoriter när det gäller att hålla huden mjuk. Den första av dem är tunnare och lättare att använda varje dag. Shea Body Butter är fetare, den brukar jag använda när jag vill att det ska kännas speciellt. Men båda är vardagslyx som jag älskar.

/Redhead.

Att vara på prov

Ja, jag är ju numera den andra kvinnan. Och just nu, den andra kvinnan på prov. Min flört har nämligen en paus från sin flickvän och det är meningen att vi ska lära känna varandra. Jag vet inte om det innebär att det är fritt fram att göra allt det vi hela tiden vill eller om det är läge att ligga lågt och bara vara. Det enda jag egentligen vet just nu är att jag inte verkar kunna hålla mig ifrån honom. Och att det verkar vara samma sak från hans sida. Otroligt mysigt om det bara inte varit så att jag är på en prövoperiod, och att han senare kanske bestämmer sig för att jag inte var bra nog att dumpa tjejen för.

Hur ska jag gå osårad ur detta?

/Redhead.

Viljan att ses



Har ni någongång varit med om känslan att man vill ses så fort man säger hejdå? Att man liksom inte kan få nog av personen? Den senaste veckan har min tendens att känna så ökat radikalt och sen jag sa hejdå till min upptagne vän senast så har jag velat träffa honom igen. Ikväll är det dags.

/Redhead.

Såhär har Blondie det:

Jag har pratat en hel del med Blondie sen hon åkte iväg igen. Och jag kan meddela att hon spenderar KvalitetsTid med familjen och har tät kontakt med IT-guy. Denna kille är riktigt söt, så söt så söt. Därför vet jag att hon känner lite panik inför det faktum att det antagligen kommer dröja åtminstone en månad innan de ses igen. Det är lite synd.

/Redhead om Blondie.

Annorlunda kliché.



Alltid får man höra att kärleken kommer komma till en. Och alltid följs denna mening av "och han kommer inte vara som du tänkt dig!". Detta mina damer och herrar, stämmer just nu väldigt väl, och det är läskigt. Han är ung, inte den stilen jag trott och han har flickvän.

/Redhead.

Förlåt!

Förlåt för att jag är så utomordentligt jättedålig på att sköta bloggen nu när Blondie är borta. Men just nu är allting väldigt rörigt och mina känslor ligger någonstans på marken och jag känner att jag måste hitta dem så att ingen trampar på dem. Ska försöka komma tillbaka snart.

Förlåt!

/Redhead.

Förvirring och för seriösa trådar.

Just nu är jag rätt förvirrad. Jag hade ett ganska seriöst snack med pojken igår, och sen började jag även tänka på midsommarpojken. Jag kom fram till att dessa två seriösa trådar är lite för seriösa för att spela bredvid varandra.

Nu ska jag sova på saken.

/Redhead.

Jag har blivit den andra kvinnan.



Kanske oundvikligt när man dejtar och har en blogg som denna. Förr eller senare dyker han upp. Pojken som har en flickvän. Som inte får flörta med dig, men ändå gör det. Som gör dig galen.
Han som ger dig vinkar om det andra förhållandet men som tittar på dig som om du vore den enda.

Grattis till mig själv.

/Redhead.


RSS 2.0